2021-11-18

Platsannons!

Efterfrågan på våra hus ökar och vi söker därför en mångsidig produktionsmedarbetare.
Läs mer om tjänsten, sista ansökningsdag är den 8 december.

Är du en naturlig problemlösare? Känns ett jobb med omväxlande uppgifter i fräsch fabriksmiljö och härliga medarbetare lockande? Då kan detta vara rätt roll för dig. Villa Varm söker dig som är händig med ett fokus på problemlösning, noggrannhet och samarbete. Du kommer att arbeta med lastning, lossning, orderplock, underhåll och i vår trähusproduktion.
Vill du bli en del av ett sammansvetsat team i ett företag med lång och gedigen historia?

I den här rekryteringsprocessen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vänligen notera att du från start blir anställd av oss, Villa Varm. OnePartnerGroup hjälper endast till med rekryteringsprocessen. Vänligen kontakta rekryteringskonsult Johanna Jönsson (076-818 65 79, johanna.jonsson@onepartnergroup.se) vid frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen.

Tjänst: Heltid
Ort: Pålmark

Tveka inte att skicka in din ansökan innan 8:e december 2021.

Här hittar du mer information om tjänsten.

Varmt välkommen med din ansökan!