Villa Enhörna – rymligt hus med plats för många

Ute på landet, vid skogsbrynet, ligger Villa Enhörna. Huset är anpassat för en stor familj med rymliga ytor och många sovrum. Eftersom familjen har halva släkten på andra sidan jordklotet ville de bygga ett hus med plats för långväga gäster som stannar länge.

Hallen är stor och välkomnade, här ser man in mot kök, matplats och vardagsrum. I den högra flygeln ligger vardagsrummet som har ett stort fönsterparti och ryggåstak. Här finns också föräldrasovrummet med eget badrum, en klädkammare och trappan upp till övervåningen. På det övre planet finns ett stort gästsovrum.

Den andra flygeln rymmer de tre barnsovrummen och ett stort allrum samt det större badrummet. Trappan upp leder till ett ytterligare sovrum och ett vardagsrum.

Eftersom det här huset har dubbla övervåningar och en yta på nästan 300 kvm, har vi anpassat planlösningen på huset och bara gjort övervåning på den ena delen, den planlösningen hittar du här.

Vi hade arbetskompisar som byggt med Villa Varm och de var så nöjda. För oss var det också viktigt att vi kunde anpassa planlösningen efter våra behov.

Vi ville också kunna bygga huset färdigt själva, något som vi kunde göra med Villa Varm.

Intresserad av att veta mer?