Personal

Möt oss, människorna bakom hustillverkaren Villa Varm! Läs om vad vi gör då vi inte bygger, monterar hus eller sitter på kontoret.

Husfabriken

Anna Karlsson

Husbyggare och Produktionsledare

Anna är inredningssnickaren som i nästan 10 år jobbat med tillverkning och montering av allt från badrumsinredningar till hotellmiljöer.
Hon är en familjekär livsnjutare och expert på att fånga vardagsglädjen. På Annas aktiva fritid gillar hon att snickra, renovera hemma, sjunga, odla och träna. När hon väl slappar, så gör hon det med en tv-serie efter att ha avnjutit en middag, med riktigt bra mat och dryck.

Adam Wallin

Husbyggare

Adam har sommarjobbat här i flera år. Nu har han gått ut sista året på Fordonsprogrammet, men gillar allra mest att jobba med trä. Under loven har han kommit in för att jobba extra, men nu efter studenten har han hoppat i snickarbyxorna på heltid. På vintern kör Adam gärna skoter, han är ju en äkta norrbottning!

Alva Lundberg

Husbyggare

Alva är inte bara snickare utan också utbildad plattsättare. Som nybliven husägare får hon kanske nytta av sina båda utbildningar? Handboll är ett stort intresse för Alva, något som hon gjort ända sedan hon var 5 år. Nu spelar hon i Piteå-klubben Strömnäs GIF.
Jakt är också ett annat intresse – både älg och småvilt.
Att umgås med familj och vänner är något Alva gärna gör då hon är ledig.

Montörerna

Per Söderberg

Husmontör 

Per Söderberg bor strax utanför Piteå. Under sin lediga tid bygger han och renoverar hemma. Motorintresset är också stort hos Per. Vintertid kör han skoter men är också ordförande i den lokala skoterklubben. Under sommarhalvåret är han mekaniker i ett rallycross-team som tävlar runt om i Norden.

Zackarias Berggren

Husmontör 

Zackarias Berggren bor i Piteå och när han inte bygger så hittar vi honom i garaget eller i sin drifting-bil. Bilen är en BMW E46 M3 LS3 Supercharged över 800 hästar. Under säsongen reser han land och rike runt och tävlar i driftig, stallet heter ZBE Drifting.  

Kontoret

Håkan Björkman

VD

Håkan har ett stort teknikintresse och även om han jobbar med hus gjorda av trä så är det stål han gillar att jobba med på fritiden. Gärna då någon konstruktion av en ny skoterpulka eller förbättringar på sin Bergshäst – en enduromotorcykel som bara körs på vintern.

Helena Sundström

Marknadschef

Helena är en riktig inredningsnörd. På fritiden pysslar hon gärna hemma i huset och trädgården. Att fixa middagar och fester för vännerna är också något som Helena gärna gör. Då det är resdags åker hon gärna till storstäder, gärna med tid över för lite shopping.