Personal

Möt oss, människorna bakom hustillverkaren Villa Varm! Läs om vad vi gör då vi inte bygger, monterar hus eller sitter på kontoret.

Husfabriken

Peder Öhman

Produktionsledare

Peder gillar att bygga även på fritiden och har alltid något nytt, spännande byggprojekt på gång. Ett annat projekt, som länge har varit en dröm för Peder är att äga en Camaro. Nu har drömmen gått i uppfyllelse och han har börjat renoveringen av en Camaro gen 2 med BigBlock-motor.

David Sällström

Husbyggare

David är kocken som blev snickare. Han bygger gärna på fritiden och lediga dagar spenderar han gärna med familjen i deras fritidshus vid havet. Löpträning ligger David varmt om hjärtat, och han hindras inte av snö och kyla. Kockkniven har David inte lagt åt sidan, den använder han flitigt hemma. Vad sägs om lammspett med sötpotatissallad och chevrékräm?   

Robert Isaxon

Husbyggare

Robert – den sanna och trygga norrbottningen ägnar sin fritid åt sitt stora jakt- och fiskeintresse. Under sommaren tillbringar han också mycket tid i sin stuga, vackert belägen vid sjön Bjursträsket.

Montörerna

Zackarias Berggren

Husmontör 

Zackarias Berggren bor i Piteå och när han inte bygger så hittar vi honom i garaget eller i sin drifting-bil. Bilen är en BMW E46 M3 LS3 Supercharged över 800 hästar. Under säsongen reser han land och rike runt och tävlar i driftig, stallet heter ZBE Drifting.  

Per Söderberg

Husmontör 

Per Söderberg bor strax utanför Piteå. Under sin lediga tid bygger han och renoverar hemma. Motorintresset är också stort hos Per. Vintertid kör han skoter men är också ordförande i den lokala skoterklubben. Under sommarhalvåret är han mekaniker i ett rallycross-team som tävlar runt om i Norden.

Kontoret

Håkan Björkman

VD

Håkan har ett stort teknikintresse och även om han jobbar med hus gjorda av trä så är det stål han gillar att jobba med på fritiden. Gärna då någon konstruktion av en ny skoterpulka eller förbättringar på sin Bergshäst – en enduromotorcykel som bara körs på vintern.

Helena Sundström

Marknadschef

Helena är en riktig inredningsnörd. På fritiden pysslar hon gärna hemma i huset och trädgården. Att fixa middagar och fester för vännerna är också något som Helena gärna gör. Då det är resdags åker hon gärna till storstäder, gärna med tid över för lite shopping.