Personal

Möt oss, människorna bakom hustillverkaren Villa Varm! Läs om vad vi gör då vi inte bygger, monterar hus eller sitter på kontoret.

Husfabriken

Peder Öhman

Produktionsledare

Peder gillar att bygga även på fritiden och har alltid något nytt, spännande byggprojekt på gång. Ett annat projekt, som länge har varit en dröm för Peder är att äga en Camaro. Nu har drömmen gått i uppfyllelse och han har börjat renoveringen av en Camaro gen 2 med BigBlock-motor.

Robert Isaxon

Husbyggare

Robert – den sanna och trygga norrbottningen ägnar sin fritid åt sitt stora jakt- och fiskeintresse. Under sommaren tillbringar han också mycket tid i sin stuga, vackert belägen vid sjön Bjursträsket.

Montörerna

Kenneth Öhlund

Husmontör 

Kenneth är en erfaren Villa Varm-snickare som började sin karriär här i husfabriken direkt efter yrkesskolan. Fritiden ägnar Kenneth åt sin familj med barn och barnbarn. Sportintresset är stort och även om han inte idag utövar någon sport så följer han med i fotbollsvärlden. Ungdomsfotbollen är något som Kenneth vurmar för.

Lars-Erik Steen

Husmontör 

Lasse är stockholmaren som rotade sig i Piteå, dock pratar han inte pitemål men har inga som helst problem att förstå dialekten. På fritiden gillar Lasse att fiska och köra skoter. Husvagnen används flitigt, både för sommar- och vintercamping. Med tre barn som bor i egna hus finns det alltid byggprojekt där Lasse behövs!

Kontoret

Håkan Björkman

VD

Håkan har ett stort teknikintresse och även om han jobbar med hus gjorda av trä så är det stål han gillar att jobba med på fritiden. Gärna då någon konstruktion av en ny skoterpulka eller förbättringar på sin Bergshäst – en enduromotorcykel som bara körs på vintern.

Helena Sundström

Marknadschef

Helena är en riktig inredningsnörd. På fritiden pysslar hon gärna hemma i huset och trädgården. Att fixa middagar och fester för vännerna är också något som Helena gärna gör. Då det är resdags åker hon gärna till storstäder, gärna med tid över för lite shopping.