Villa Gyllengården – modernt med mycket ljus och rymd

Villa Gyllengården är ett häftigt tvåplanshus i modern stil. En trevlig detalj är öppningen upp över matplatsen till övervåningen. På bottenvåningen ligger kök, matplats och vardagsrum samlat i den ena delen av huset.
Hallen är rymlig och om man vill kan man bygga in trappan och göra ett förråd under. Ett sovrum med klädkammare och ett mindre badrum finns också på bottenvåningen. 

Tvättstugan är ordentligt stor och rymmer också plats för hela husets teknikutrustning. Groventrén till huset går via tvättstugan på gaveln.

Övervåningen rymmer tre sovrum och det större badrummet. Det mindre vardagsrummet på övervåningen har kontakt med matplatsen och köket på bottenvåningen, tack vare den stora öppningen mellan våningsplanen.

Den invändiga ytan på Villa Gyllengården är 164 m

Här hittar du planlösningen på Villa Gyllengården.

Vi valde Villa Varm framför allt för att man får skräddarsy sitt hus. Dessutom är jag VVS-are, så genom att bygga med Villa Varm kunde jag jobba själv på mitt hus och dra nytta av mina kontakter som jag har genom jobbet, säger David.

Huset skulle se modernt ut men med en lite lantlig stil och med mycket ljus, något som vi fick tack vare de stora fönsterna som ritades in mot gaveln, berättar Sara.
Vi är verkligen jättenöjda med både samarbetet och resultatet!

David & Sara

Intresserad av att veta mer?