2019-03-18

Träffa oss på Stora Villamässan 5-7 april i Göteborg

Vi kommer till Västkusten! Kom och prata hus med oss på Stora Villamässan. Vi finns på plats i monter H:20, välkommen!

 

I år är det premiär för oss att ställa ut på Stora Villamässan. Vi kommer att finnas på plats i Göteborg, den 5-7 april 2019 och mässan går av stapeln i den nya hallen på Åbymässan vid travbanan. Mässan är kombinerad med Vår Trädgård och med en biljett kan du besöka båda mässorna som ligger i samma hall.

Kom och prata hus med oss! Helena och Håkan kommer att finnas på plats under hela mässan. Diskutera dina husskisser, få svar på dina frågor och lyssna på Helenas föreläsning om vad du ska tänka på när du bygger nytt hus. Föreläsningen kör Helena fredag den 5 april kl.16.30 och söndag den 7 april kl. 15.30

Mässans öppettider:

Fredag 5 april kl.10-18
Lördag 6 april kl.10-18
Söndag 7 april kl. 10-17

Varmt välkommen!