2020-05-29

Villa Varm On Tour!

Corona-situationen gör att alla våra planerade mässor ställs in. Det tycker vi känns tråkigt. Därför kommer vi istället att packa resväskan och åka söderut. På utvalda orter kommer vi att kunna ta emot er huskunder och ha personliga möten, där vi tillsammans kan gå igenom era frågor kring husbygget.

Kom och träffa oss! Under hösten kommer vi att finnas på ett flertal orter där vi tar emot och har möten med er huskunder. Längre fram kommer vi att lägga ut tiderna som man bokar in sig på, men planera in datumen redan nu så du inte missar en träff med oss!

Städer vi planerar att besöka

September 2020

Måndag 14 september – Uppsala
Tisdagen 15 september – Västerås
Onsdag 16 september – Örebro
Torsdag 17 september – Karlstad
Fredag 18 september – Göteborg

Oktober 2020

Lördag och söndag 10-11 oktober – Stockholm

Saknar du någon ort? Vi är flexibla och lyssnar på er kunder, hör av dig till helena@villavarm.se om du vill att vi kommer till din stad! Beroende på hur allt stämmer så kanske vi har möjlighet att komma.

Välkommen att boka ett möte med oss! Tillsammans bygger vi ditt bästa hus.