2020-10-14

Se nya bilder från Villa Gyllengården!

Se inspirerande bilder från det fina huset Villa Gyllengården!
Ett modernt hus med stora fönster och öppet upp till taket vid matplatsen.

Villa Gyllengården är ett häftigt tvåplanshus i modern stil. En spännande detalj är öppningen upp till tak, över matplatsen. På bottenvåningen ligger kök, matplats och vardagsrum samlat i den ena delen av huset. Hallen är rymlig och under trappan finns ett mindre förråd. Ett sovrum med klädkammare och ett mindre badrum med dusch finns också på bottenvåningen.

Tvättstugan är ordentligt stor och rymmer också plats för husets teknikutrustning. Groventrén till huset går via tvättstugan på gaveln. Övervåningen rymmer tre sovrum och det större badrummet. Vardagsrummet på övervåningen har kontakt med matplatsen och köket på bottenvåningen, tack vare öppningen mellan våningsplanen.

Här hittar du alla bilder på Villa Gyllengården.