Platsannons

Villa Varm växer och efterfrågan på våra hus ökar, därför söker vi nu en problemlösningsorienterad fabrikssnickare till vår husfabrik i Pålmark utanför Piteå.

Problemlösningsorienterad fabrikssnickare

 

Jobbar du idag inom industrin? Vill du ta klivet mot träsnickeri? Då kan detta vara rätt roll för dig!

Som fabrikssnickare/industrisnickare hos Villa Varm får du arbeta med trähusbygge i fräsch fabriksmiljö. Du blir en del av ett sammansvetsat gäng där alla är delaktiga i planering och tillverkning. Arbetsuppgifterna blir omväxlande eftersom varje hus är unikt och därmed även varje ritning man jobbar efter.

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att bygga väggblock. Du kommer arbeta i ett team om fyra personer. Du kommer arbeta med sedvanliga snickeriuppgifter samt ritningsläsning.

Tjänst: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Pålmark

Din profil

Vi tror att du som söker är en person med högt problemlösningsfokus. Du gillar att tänka kritiskt när du arbetar och hitta samt lösa problem. Allt arbete hos Villa Varm utgår från ritningar och därför behöver du kunna läsa ritningar och hitta eventuella fel och förbättringsmöjligheter. Du är öppen med dina idéer och du delar gärna med dig av information till ditt team för att nå målen. Samarbete ser du som en given del i ditt arbete. Att snabbt anpassa dig till nya omständigheter kommer naturligt för dig och du är medveten om när du behöver hjälp från andra för att få jobbet gjort.

Din bakgrund

Vi tror att du är en person som gillar att arbeta praktiskt och är händig. Du är kanske van att arbeta med maskiner och verktyg inom industrin eller inom byggbranschen sedan tidigare. Viktigast är att du är noggrann och kan lösa problem. Det är meriterande med men inget krav på erfarenhet eller utbildning inom snickeri. Eftersom husfabriken ligger i Pålmark utanför Piteå behöver du körkort och tillgång till bil för att ta dig till och från jobbet.

Fabriksbild från hustillverkaren Villa Varm

Om företaget

Villa Varm är ett familjeföretag med lång historia och har sedan 1974 arbetat med tillverkning av välisolerade, stomresta trähus. Idag drivs och ägs företaget av andra generationen Björkman, sonen Håkan Björkman. Husen tillverkas i husfabriken i Pålmark utanför Piteå där drygt 15 hus tillverkas per år – alla av varierande storlek och form utefter kundernas önskemål. Allt från försäljning till tillverkning sker på plats i Pålmark och husen levereras sedan till kunder i hela Sverige. Villa Varm sysselsätter i dagsläget 7 personer. Villa Varm har ända sedan starten 1974 drivits i samma form och anda – ett pålitligt norrländskt familjeföretag med stort fokus på kvalitet. Villa Varm bygger ditt bästa hus!

Rekrytering och ansökan

I den här rekryteringsprocessen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vänligen notera att du från start blir anställd av Villa Varm. OnePartnerGroup hjälper endast till med rekryteringsprocessen.

Kontakta rekryteringskonsult Johanna Jönsson tel. 076-818 65 79  alternativt mejla till johanna.jonsson@onepartnergroup.se om du har frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen.

Ansökan gör du via OnePartnerGroup som hjälper oss med rekryteringsprocessen, sista ansökningsdatum är den 31 januari 2022.
Rekryteringsföretaget jobbar löpande med urval och intervjuer, så skicka in din ansökan så snart du kan.
Här lämnar du din ansökan till tjänsten.

Huskatalog

Vill du ha vår katalog postad hem till dig?
Mejla din adress till helena@villavarm.se

Här hittar du våra kataloger i pdf-format om du hellre vill läsa dem direkt på webben.

Lita på oss

Välj oss som din hustillverkare! Vi är ett stabilt familjeföretag med en lång historia, god ekonomi och inga konkurser.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Vårt företag har AAA, en kreditvärdering som signalerar högsta kreditvärdighet i Soliditets värderingssystem, som baseras på cirka 2 400 beslutsregler.

Kreditvärderingssystemet UC Risk beräknar risken för att ett företag hamnar på obestånd inom ett år. Men högsta kreditvärdigheten är vi är en trygg och solid partner att göra affärer med.

Våra nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få råd och tips då du ska bygga hus. Följ med vad som händer på Villa Varm och vilka hus vi bygger.

Nyhetsbrevet kommer ut ungefär 3-4 gånger per år. Vi lämnar inte ut adressen till tredje part och du kan när som helst och enkelt avsluta din prenumeration.

GDPR

GDPR är en ny EU-förordning som börjar gälla i hela EU den 25 maj 2018. Lagen ersätter den svenska Personuppgiftslagen (PUL). Mycket är sig likt men kraven på hur företag får behandla dina personuppgifter skärps.
Vi lagrar inga personuppgifter utan ditt samtycke och vill du veta vad vi har för uppgifter om dig så tar vi fram detta.
Vi lägger inte heller till dig i våra nyhetsbrev utan att du själv har tackat ja till informationen. Önskar du att vi raderar dina personuppgifter hos oss så gör vi den åtgärden.
Här kan du läsa mer om hur vi arbetar med personuppgifter.